SEGRE

SOCIETAT OCUPACIÓ

Balaguer reprendrà dimarts l'acompanyament a gent gran

Donarà ocupació a dos dones per un any i a cinc per sis mesos

El programa dóna feina principalment a dones del centre històric.

El programa dóna feina principalment a dones del centre històric.M. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer reprendrà el servei d’acompanyaments a gent gran dimarts que ve, després d’interrompre’l fa un mes a l’acabar-se la subvenció de 40.000 euros del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que el va fer possible. El consistori li donarà continuïtat amb dos dones per un període de dotze mesos acollint-se al programa Treball i Formació del SOC. A més, també preveu ampliar el servei amb cinc persones més per un període de 6 mesos a partir del juny a través del pla d’ocupació Treball als Barris, també del SOC.

Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa l’any passat a Balaguer, va donar feina a cinc dones que es van encarregar d’atendre una quinzena de persones grans des del juny fins al desembre.

S’ha de recordar que aquestes acompanyantes no compleixen funcions assistencials, sinó que s’encarreguen de treballar la part afectiva dels jubilats perquè aquests incorporin nous hàbits a la seua rutina. Per fer-ho, reben un curs de prevenció sobre maltractament, un d’assessorament de prestacions i un altre d’atenció a la gent gran.

tracking