SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Mor un jove al precipitar-se al buit mentre feia snowboard a Martinet

Va caure des de 300 metres a les 14.00 hores a la Canal del Cristall, a la serra del Cadí || La víctima mortal és un veí de Roquetes, al Baix Ebre, de vint-i-tres anys

L’accident es va produir a la zona coneguda com la Canal del Cristall, a la serra del Cadí.

L’accident es va produir a la zona coneguda com la Canal del Cristall, a la serra del Cadí.ISIDRE BLANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 23 anys que practicava snowboard va morir a primera hora de la tarda d’ahir al tenir un accident a la zona coneguda com la Canal del Cristall, a la serra del Cadí, al terme de Montellà i Martinet, a la Cerdanya. Els serveis d’emergència van rebre a les 14.12 hores l’avís de l’accident però no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima mortal és veí de Roquetes (Baix Ebre). Es tracta d’una zona en la qual no hi ha cap estació d’esquí.

L’accident va tenir lloc quan l’esquiador es va precipitar al buit per uns tres-cents metres, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que es van desplaçar fins al lloc amb un helicòpter i un equip dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials). També van anar-hi membres de la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra. El noi mort estava acompanyat almenys per una altra persona i hi havia altres muntanyencs que van presenciar l’accident, segons van informar fonts properes.

L’accident mortal es va produir en una zona en la qual no hi ha cap estació d’esquí

Es tracta del primer sinistre mortal de la temporada de neu que es registra al Pirineu lleidatà. L’any passat van morir dos esquiadors. El 26 de gener va morir un monitor d’esquí de 31 anys després d’una allau que hi va haver fora de les pistes de Baqueira. Va ser a la zona de la Vinyeta, on feia un any un altre esquiador va perdre la vida. També el mes de febrer passat, un home de 62 anys va morir al xocar contra un altre a Baqueira.

D’altra banda, els Bombers també van localitzar ahir el cos sense vida d’un veí de Corbera de Llobregat de 55 anys a la vall de Núria, al Ripollès, en un altre accident de muntanya. Una persona va alertar sobre les 11.30 hores de la presència del cos d’una persona. Pel que sembla, l’home practicava amb raquetes de neu i va caure des d’uns dos-cents metres. Es desconeix quan va tenir lloc aquesta caiguda mortal.

tracking