SEGRE

LLEURE FESTES

Unes 10.000 persones visiten el parc L'Aventura de Nadal de Mollerussa

Taller de cuina a L’Aventura de Nadal.

Taller de cuina a L’Aventura de Nadal.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 10.000 persones han visitat el parc infantil i juvenil L’Aventura de Nadal, que va celebrar la 30a edició del 26 de desembre al 4 de gener al pavelló firal de Mollerussa amb una quarantena activitats diferents. Es tracta d’una xifra similar a la de l’any passat i van ser els dies laborals els que més afluència van registrar. Com a novetat, aquest any es va habilitar una zona de creació artística. Així mateix, es van incorporar dos atraccions mecàniques noves: el Jumping i la Tagada, pensada per a menors de 8 a 15 anys.

Pel que fa als espectacles infantils, la companyia Sidral va ser l’encarregada de dinamitzar-los a través d’un Túnel del Terror. També es va comptar amb actuacions del Pallasso Espagueti, a més dels tallers de circ, el tradicional Pintacares, un taller de construcció de titelles amb material reciclat i finalment un altre d’elaboració de sabó natural.

L’entitat Colònies Sant Jaume es va fer càrrec del Racó dels Petits, per a nens de fins a 4 anys

A més de les atraccions mecàniques i l’espai de creació artística, L’Aventura de Nadal de Mollerussa va comptar un espai per a les manualitats, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume de Mollerussa. També es va encarregar del Racó dels Petits, pensat per a nens de fins a 4 anys.

tracking