SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Alcarràs millora la seguretat per a vianants i vehicles

Renova els senyals horitzontals

Imatge de la nova màquina polidora d’Alcarràs.

Imatge de la nova màquina polidora d’Alcarràs.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alcarràs vol millorar la seguretat per als vianants i els vehicles al centre històric. Per aquest motiu, ha començat a renovar la senyalització horitzontal de la calçada en diverses vies i ha llogat una màquina polidora. Amb aquesta elimina les restes d’antics senyals que poden induir a confusions i fa que les noves siguin antilliscants al donar-los un relleu rugós.

Fins ara, aquestes marques es cobrien amb pintura negra, la qual cosa podia generar confusió entre vianants i conductors. Amb aquests treballs, l’antiga senyalització desapareixerà del tot i es reduirà la possibilitat que els vianants rellisquin a la via pública.

A més, i amb l’objectiu de millorar la visibilitat, les cantonades i voreres s’han senyalitzat amb pintura groga. “Són accions que milloren el dia a dia dels veïns d’Alcarràs i d’altres poblacions que utilitzen els nostres carrers quan vénen a fer gestions o compres”, van assegurar des de l’equip de govern (SA i JxCat).

“S’ha actuat ja en més d’una vintena de carrers i durem a terme noves actuacions durant el 2020. L’objectiu és disposar de carrers segurs i amb la millor estètica possible”, van assenyalar.

tracking