SEGRE

CAÇA IL·LEGAL SUCCESSOS

El cotxe en què fugien tres furtius cau a una séquia a Vallfogona

Es van saltar un control dels Agents Rurals i van acabar bolcant || El conductor no tenia carnet i al vehicle portaven estris per poder capturar ocells cantaires

Un camió grua va extreure el cotxe de l’interior de la segona séquia del Canal d’Urgell.

Un camió grua va extreure el cotxe de l’interior de la segona séquia del Canal d’Urgell.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Agents Rurals denunciaran penalment tres caçadors furtius d’ocells fringíl·lids (cantaires) que ahir van tenir un accident després de saltar-se un control a Vallfogona de Balaguer. El cotxe en el qual viatjaven va acabar bolcat a l’interior de la segona séquia principal del Canal d’Urgell. A més, els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el conductor per un delicte contra la seguretat en el trànsit perquè no tenia carnet. Els tres ocupants van resultar il·lesos.

Els fets van tenir lloc ahir al migdia, quan els Agents Rurals feien vigilància per detectar la possible presència de furtius. Cap a les 13.30 hores van observar un vehicle prop d’un camp i van anar a donar-li l’alto. Tanmateix, el turisme, al detectar la presència dels forestals, va emprendre la fugida. Escassos metres després, el cotxe, un Seat Ibiza, va sortir del camí pel qual circulava i va acabar bolcant a l’interior de la segona séquia del Canal d’Urgell, que amb prou feines portava aigua, al costat de la carretera C-13. Els tres ocupants van resultar il·lesos, van poder sortir del vehicle pel seu propi peu i van ser retinguts pels Agents Rurals.

Els Agents Rurals els denunciaran penalment per un delicte contra la fauna

Els serveis d’emergències van rebre l’avís de l’accident a les 13.38 hores. Fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Posteriorment, una grua va retirar el vehicle del canal.

Els Mossos d’Esquadra van traslladar els tres homes fins a la comissaria, on van ser identificats. Després de comprovar que el conductor no tenia el carnet, el van denunciar penalment per un delicte viari. Paral·lelament, van inspeccionar el vehicle sinistrat i a l’interior van trobar gàbies i més material que utilitzen els furtius per poder capturar ocells cantaires. En aquest cas, els Agents Rurals els denunciaran per un delicte contra la fauna.

tracking