SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un xoc entre tres camions obliga a tallar tres hores l'A-2 a Bell-lloc

Es van registrar cues en sentit Barcelona i el trànsit va ser desviat per l’N-II || Un dels conductors va resultar ferit i va haver de ser rescatat pels Bombers

Imatge de dos dels camions implicats en un accident que es va produir a les 6.50 hores.

Imatge de dos dels camions implicats en un accident que es va produir a les 6.50 hores.TRÀNSIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió per encalç entre tres camions va obligar a tallar ahir al matí i durant més de tres hores l’autovia A-2 al seu pas per Bell-lloc d’Urgell i en direcció Barcelona. Un dels conductors va resultar ferit i va haver de ser rescatat de l’interior de la cabina pels Bombers de la Generalitat, que van desplaçar-hi quatre dotacions. L’accident, segons va informar el Servei Català de Trànsit, es va produir a les 6.50 hores a l’altura del quilòmetre 480, quan un tràiler va col·lidir contra un camió de porcs que estava aturat al voral. Posteriorment, s’hi va veure involucrat un tercer camió.

L’accident va obligar a tallar la via en direcció Barcelona, la qual cosa va provocar cues quilomètriques. Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra, que van actuar amb quatre patrulles, van desviar el trànsit per la sortida 480 cap a l’N-II. El conductor ferit va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, a les 10.05 hores es va reobrir la carretera.

L’A-2 és la carretera lleidatana que va registrar més accidents mortals l’any passat, amb cinc víctimes. A més, es van disparar els sinistres, amb més d’un al dia en una via que suporta el pas de 30.000 vehicles per jornada, dels quals 10.000 són camions. La Diputació i el consell del Pla d’Urgell van reclamar millores pel mal estat del ferm. Foment té previst adequar 15 quilòmetres de l’A-2 entre Torrefarrera i els Alamús.

Segueix a l’UCI el camioner ferit a Albesa

El conductor que va resultar ferit greu dijous a la tarda al caure amb el camió per un pont a Albesa (vegeu SEGRE d’ahir) estava ahir ingressat a l’UCI de l’Arnau, segons van informar fonts hospitalàries. D’altra banda, una grua va retirar ahir el tràiler del curs del riu, la qual cosa va obligar a tallar la carretera entre Albesa i Benavent un parell d’hores. El camió anava carregat amb 198 porcs.

Imatge de dos dels camions implicats en un accident que es va produir a les 6.50 hores.

Imatge de dos dels camions implicats en un accident que es va produir a les 6.50 hores.TRÀNSIT

tracking