SEGRE

CERTÀMENS AGROALIMENTACIÓ

Reconeixement a la innovació en el marc de la Fira de l'Oli

Se celebrarà del 17 al 19 a les Borges

La presentació al Vilosell de la Fira de l’Oli de les Garrigues.

La presentació al Vilosell de la Fira de l’Oli de les Garrigues.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capella de Sant Sebastià del Vilosell va acollir ahir la presentació comarcal de l’edició número 57 de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà el cap de setmana vinent, organitzada per l’ajuntament de les Borges Blanques i Fira de les Garrigues. L’esdeveniment ja va ser presentat dijous passat a la capital del Segrià. Els representants polítics que van participar en la presentació van apostar per potenciar la “cultura de l’oli” en centres educatius i universitaris, i la seua aplicació en la gastronomia, la medicina i fins i tot la cosmètica.

Durant l’acte es van entregar els reconeixements a la tradició i la innovació al servei de les Garrigues, amb les quals van ser distingits, respectivament, el Molí del Set SL i Camins de Pedra de Pau Urgell Mònico. Una degustació de productes de la terra va posar punt final a l’acte, en el qual també va actuar Ariadna Cornadó, flautista de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.

La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, prevista del 17 al 19 d’aquest mes, comptarà amb 94 expositors i una seixantena de paradistes, xifres que suposen un cent per cent d’ocupació.

tracking