SEGRE

COMARCAS

El World Snow Day omple les estacions d'esquí del Pirineu d'activitats

Carreres, raquetades i pronòstic de neu

Imatge d’esquiadors a Baqueira el cap de setmana passat.

Imatge d’esquiadors a Baqueira el cap de setmana passat.BAQUEIRA / TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí del Pirineu es preparen per viure un cap de setmana farcit de propostes amb motiu del World Snow Day, un esdeveniment promogut per la Federació Internacional d’Esquí arreu del món que té com a objectiu promoure la neu i els esports d’hivern entre els més petits i les famílies.

En aquest sentit, Port Ainé i Espot organitzaran aquest diumenge una raquetada per a nens d’entre 5 i 14 anys amants de la neu i la muntanya. La ruta començarà a les 12.30 hores i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. Les inscripcions per a l’activitat són gratuïtes i s’ha de fer reserva prèvia trucant al Parc Lúdic de Port Ainé o a les taquilles d’Espot.

En aquesta mateixa línia, Baqueira ha organitzat per dissabte la sisena edició del BBB Ski and Snowboard Race Experience, una carrera popular pensada perquè esquiadors i surfejadors de tots els nivells descobreixin els millors racons de l’estació. Constarà de tres proves: un boardercosss a la pista Marmotes de Beret; un eslàlom gegant a l’Stadium de Baqueira i un itinerari freeride a la zona inferior de la Pala Gran de Bonaigua.

A més a més, a partir de les 15.00 hores es portarà a terme un sorteig de regals de diferents marques a Baqueira 1.500 i a les 18.15 hores està prevista una baixada de torxes.

Així mateix, a Tavascan hi ha prevista una excursió dissabte a les 10.00 hores amb raquetes de neu fins al mirador del Corbiu amb un guia de muntanya.

Està previst que una borrasca trenqui amb les altes temperatures de l’anticicló i deixi nevades en cotes baixes de fins a 800 metres.

tracking