SEGRE

SEGURETAT PLANTILLA

La Policia Local de Tàrrega incorpora quatre agents i estrena uniforme

Autoritats locals, amb agents lluint el nou uniforme.

Autoritats locals, amb agents lluint el nou uniforme.AYUNTAMIENTO DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Tàrrega compta amb quatre nous agents que es van incorporar a la plantilla la setmana passada després d’aprovar el concurs oposició de cinc places que va convocar l’ajuntament el mes de setembre. La cinquena plaça l’ha atorgat a un agent interí que ja formava part del cos. D’aquests cinc, dos estan en període de pràctiques i, si les superen, d’aquí a sis mesos seran funcionaris de carrera mentre que els tres restants són interins a l’espera de passar per l’acadèmia.

Amb la incorporació d’aquests nous agents, la plantilla de la Policia Local passarà d’11 a 15 efectius (12 agents, dos caps i un subinspector) quan hauria de ser de 19. En el concurs oposició es van presentar 104 aspirants, dels quals 52 van arribar a l’última fase. La incorporació dels agents va coincidir amb l’estrena dels nous uniformes.

La Policia Local de Tàrrega reclama des de fa anys millores de les condicions laborals. En l’últim ple del consistori, un grup d’agents van portar a terme una acció reivindicativa per denunciar la situació. “Treballem moltes més hores que plantilles d’altres municipis, uns vuitanta dies més a l’any”, van explicar.

Per la seua part, l’edil de Governació, Núria Robert, va dir que “estem treballant per regularitzar els sous amb complements de productivitat” i va afegir que “l’excés d’hores quedarà compensat amb els nous agents que s’incorporaran”. Robert va indicar que tindria caràcter retroactiu a partir de l’1 de gener malgrat no comptar amb la regulació dels llocs de treball fins al febrer o el mes de març. De fet, un dels objectius de l’equip de govern és consolidar la plantilla de la Policia Local.

L’ajuntament d’Agramunt també ha convocat un concurs oposició per incorporar un agent.

tracking