SEGRE

COMARQUES

Trànsit limita el pas de camions per l'Eix Transversal des de les 14 hores pel temporal

Buch adverteix d’un episodi "excepcional i insòlit"

Imatge d’arxiu de l’autovia Eix Transversal (C-25) al seu pas per la Segarra.

Imatge d’arxiu de l’autovia Eix Transversal (C-25) al seu pas per la Segarra.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit (SCT) restringirà aquest dilluns a partir de les 14 hores el trànsit de vehicles pesats, de més de 12 tones, per la carretera C-25, en el tram entre Santa Coloma de Farners (Girona) i Sant Julià de Vilatorta (Barcelona), a causa del temporal.

Ho ha anunciat la subdirectora del SCT, Lourdes Puigbarraca, en una roda de premsa després de la reunió del comitè tècnic dels plans d’emergències per neu (Neucat), pluges (Inuncat) i vent (Ventcat), que ha presidit el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch.

El conseller ha ressaltat que el temporal és un episodi "excepcional i insòlit" per l’acumulació de fenòmens meteorològics, amb neu, pluja, vent i onatge, i ha indicat que pot durar fins dimecres.

El SCT també preveu possibles restriccions en el mateix sentit en la C-17 a causa de la neu, mentre que al migdia d’aquest dilluns està tallada la BV-4024 a Guardiola de Berguedà (Barcelona), a la zona del Coll de Pal, pel vent, i hi ha afectació per neu o gel en la C-25 a Arbúcies (Barcelona); la C-43, la N-420, la TV-3531 i la TV-7231 a la zona de Gandesa; la T-334 a Horta de Sant Joan; la T-330 en Arnes (Tarragona), i la GI-555 a Riudarenes (Girona).

Buch també ha detallat que a les 12 hores el telèfon d’emergències 112 havia rebut 2.393 trucades, i més de 800 procedeixen de la comarca del Maresme (Barcelona), principalment pel vent, i que 13 persones han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) des de l’inici del temporal.

tracking