SEGRE

TURISME EQUIPAMENTS

Adjudiquen la zona de lleure del resort del Pla de l'Ermita de Boí Taüll

A una empresa vinculada a la firma valenciana Gestión 2000 || L’ajuntament de la Vall de Boí també va presentar una oferta

Imatge d’arxiu d’un dels establiments del resort de Boí Taüll, al Pla de l’Ermita.

Imatge d’arxiu d’un dels establiments del resort de Boí Taüll, al Pla de l’Ermita.M. CODINAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una empresa amb seu a Barcelona, Elements Outdoor Services i vinculada a la firma valenciana Gestión 2000, s’ha adjudicat la zona de lleure del resort de Boí Taüll al Pla de l’Ermita. L’espai té una superfície d’uns 14.000 metres quadrats situats al centre del resort i inclou una piscina, pistes de tenis i una discoteca, entre altres equipaments.

Segons va informar ahir l’administrador concursal de la liquidació de Promocions Turístiques de la Vall, l’empresa s’ha quedat aquesta zona per un import d’uns 190.000 euros. Va assegurar que encara queden per adjudicar finques de pastures i alguns solars. Per la seua part, l’ajuntament de la Vall de Boí també havia presentat una oferta per aconseguir aquesta zona del Pla de l’Ermita, segons va assenyalar ahir l’alcaldessa, Sònia Bruguera.

Té una superfície d’uns 14.000 metres quadrats i inclou una piscina i una discoteca

L’empresa Gestión 2000 s’especialitza en sortides a la neu de grups escolars de tot Espanya i opera actualment a Port Ainé (és un dels tres proveïdors d’aquesta estació d’esquí del Pallars Sobirà), Boí Taüll i La Molina entre altres complexos d’esquí del Pirineu català.

Promocions Turístiques de la Vall, la filial de Nozar en liquidació, també era propietària de l’aparthotel La Solana i els hotels Taüll i Romànic. Gestión 2000 va anunciar la intenció d’aconseguir aquests establiments si la seua adjudicació quedava deserta. Finalment, van ser traspassats a Esquiades.com per 1,8 milions d’euros just abans de l’inici de la temporada d’esquí i després d’arribar a un acord amb el BBVA (principal creditor de la firma en liquidació). El resort ja funciona a ple rendiment i dos establiments més del Pla de l’Ermita estan en mans de la cadena SNÖ.

Val a recordar que l’estació de Boí Taüll i el resort són el principal motor econòmic de l’Alta Ribagorça.

tracking