SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres detinguts a les Borges, dos dels quals menors, per apallissar un urbà

L’agressió es va produir la matinada de diumenge, quan la grua retirava el cotxe mal aparcat d’un dels agressors || Dos dels arrestats tenen 17 anys

L’agressió es va produir als voltants de la plaça del Terrall.

L’agressió es va produir als voltants de la plaça del Terrall.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge al matí a les Borges Blanques a tres joves, dos d’ells menors d’edat, acusats de clavar una pallissa a un agent de la Policia Local de la capital de les Garrigues.

Els tres joves van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes de lesions i atemptat a agents de l’autoritat. Els arrestats són dos veïns de les Borges de 24 i 17 anys i un adolescent de l’Albi. Els menors d’edat van quedar en llibertat després de declarar a comissaria i hauran de presentar-se al jutjat quan siguin requerits.

L’agent va caure a terra d’un fort cop de puny i els agressors van continuar clavant-li cops

Els fets es van produir cap a les 6.00 hores de diumenge passat als voltants de la plaça del Terrall.

La primera tinent d’alcalde, Núria Palau, va explicar a SEGRE que “l’agressió es va produir quan una grua retirava un vehicle que estava estacionat en una zona prohibida, ja que en tot el cap de setmana no s’hi podia aparcar per la celebració de la Fira de l’Oli. Hi havia quatre agents que feien diferents tasques per la zona i un d’ells era el que estava amb la grua”.

LES CLAUS

  • Zona del Terrall. L’agressió es va produir cap a les 6.00 hores de diumenge a prop de la plaça del Terrall. El vehicle d’un dels agressors estava estacionat en una zona prohibida i una grua es disposava a retirar-lo. Van arribar-hi tres persones, una el propietari, que van voler evitar que se l’emportessin. Al no poder impedir-ho, van apallissar l’agent. 
  • Condemna. L’ajuntament de les Borges va condemnar ahir enèrgicament l’agressió. La primera tinent d’alcalde, Núria Palau, va explicar que diumenge al matí treballaven quatre agents que en aquell moment feien diferents tasques de trànsit.

El vehicle ja estava carregat a la plataforma quan van aparèixer tres joves, un dels quals el propietari, que “va voler impedir que se l’emportessin”, va afirmar Palau. Llavors l’agressor va clavar un fort cop de puny a l’agent que el va fer caure a terra. Juntament amb els altres dos individus va començar a clavar puntades de peu al policia, que va quedar atordit i sense poder defensar-se per la violenta reacció.

Un altre agent va escoltar els crits de l’aldarull i va acudir ràpidament fins al lloc mentre avisava una patrulla policial que es va dirigir fins al lloc. Els tres agressors van fugir. Poc després, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local.

CAP i Arnau de Vilanova L’agent ferit va ser traslladat al CAP de la localitat i, posteriorment, derivat a l’hospital Arnau de Vilanova. L’agent va patir múltiples contusions, especialment un fort cop al cap, i estarà uns dies de baixa. La primera tinent d’alcalde va assegurar que “l’ajuntament condemna enèrgicament aquestes actituds violentes, que són intolerables i que esperem que no es tornin a produir”.

tracking