SEGRE

El temporal deixa sense llum 2.000 clients a la demarcació de Lleida

L'acumulació de neu i el vent fan caure arbres i pals a sobre d'algunes línies elèctriques, afectant el subministrament

Una torre caiguda a la zona de la vall de la Vansa a causa del temporal de neu i vent.

El temporal deixa sense llum 2.000 clients a la demarcació de LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 2.000 clients d'Endesa s'han quedat sense subministrament elèctric aquest dimecres a la demarcació de Lleida a causa del temporal Gloria. Una part d'aquests són veïns de diversos municipis de les comarques del Pallars Sobirà i de l'Alt Urgell, on la nevada i el vent han fet caure arbres i pals a sobre d'algunes línies. Alguns trams d'aquestes estan situats en zones de difícil accés, fet que dificulta les tasques que duen a terme els operaris de la companyia per restablir el servei en aquestes zones. Mentre, l'hidroelèctrica Peusa també ha indicat que, com a conseqüència de les precipitacions, s'han produït tres incidències a les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

Tot i que les incidències registrades per Endesa i que afecten uns 2.000 clients de la companyia estan molt repartides per la demarcació de Lleida, en el cas de les situades a les comarques del Pirineu n'hi ha diverses que afecten trams de línies elèctriques que es troben en zones de difícil accés. Alguns dels municipis que es troben sense servei des de primera hora del matí són els pallaresos de Tírvia, la Vall de Cardós, Farrera i Alins. També hi ha els alturgellencs de Josa i Tuixén, la Vansa i Fórnols i les Valls d'Aguilar.

A la comarca de l'Alt Urgell s'hi suma la interrupció del servei, entre d'altres, a les Valls de Valira i Alàs i Cerc, subministrats per Peusa. La companyia hidroelèctrica ha indicat que la nevada ha causat tres incidències des de primera hora del matí, la qual ha quedat resolta cap al migdia als municipis de Montellà i Martinet (Cerdanya), el Pont de Bar i Cava. En el cas de la capital alturgellenca, s'han registrat talls intermitents durant el matí, a més d'una avaria que ha impedit obrir l'Escola Albert Vives i la de Sant Esteve, situada al terme d'Alàs.

tracking