SEGRE

SERVEIS TRANSPORT

Trauran la marquesina de l'antiga estació de bus de Mollerussa

Els usuaris es confonen i creuen que encara està en servei

L’antiga marquesina de l’estació de bus de Mollerussa.

L’antiga marquesina de l’estació de bus de Mollerussa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha demanat a la Generalitat que tregui la marquesina de l’antiga estació de bus, ubicada prop de l’avinguda del Canal, perquè crea confusió als usuaris. Segons l’alcalde, Marc Solsona, encara que la nova terminal es va inaugurar fa més d’un any, ubicada davant la carretera de Linyola i la parada de la línia de tren de Lleida-Manresa, encara hi ha veïns que s’atansen fins a l’antic equipament per esperar el bus, la qual cosa ha ocasionat queixes.

Val a destacar que encara compta amb els senyals que l’identifiquen com a estació. Per aquesta raó, el consistori de la capital del Pla d’Urgell vol que siguin eliminats juntament amb la marquesina així com els panells solars que coronen aquesta instal·lació.

L’edifici de l’antiga estació s’habilitarà com a accés a l’Oficina Jove del Pla d’Urgell

El consistori aprofitarà l’actuació per habilitar la sala d’espera de l’antiga estació com l’accés principal a l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, que es troba al mateix edifici i els serveis tècnics municipals ja redacten el projecte que en defineixi la nova distribució i millora.

Després de la inauguració de la nova estació de bus el 2018, l’antiga terminal no ha tingut un ús concret i la zona de parada dels busos s’ha convertit en un improvisat aparcament de cotxes.

S’ha de destacar que diversos trajectes de bus fan parada a la carretera de Torregrossa, davant la rotonda de L’Albada per facilitar l’accés a aquest servei als veïns d’aquesta zona de Mollerussa.

tracking