SEGRE

CULTURA PROJECTES

Adjudiquen de nou les obres de la biblioteca de Torrefarrera

L’estructura que acollirà la nova biblioteca de Torrefarrera.

L’estructura que acollirà la nova biblioteca de Torrefarrera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha adjudicat de nou a l’empresa Voltes les obres de la biblioteca de Torrefarrera per 1,6 milions d’euros. Val a recordar que un error en la documentació requerida en el concurs d’obres va obligar l’organisme a suspendre el primer procés de licitació l’estiu de l’any passat i a tornar a iniciar-lo. Els treballs es van adjudicar a la firma Codeco Obras.

Segons l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, aquesta nova adjudicació suposarà un sobrecost de 119.000 euros al consistori, que és el que finança les obres. L’organisme compta amb una ajuda de 300.000 euros de la Generalitat i espera obtenir subvencions de la Diputació. Latorre va afegir que les obres havien d’haver començat la primavera del 2019 i es preveu que quan comencin, a mitjans de març d’aquest any, acumulin una demora de més d’un any.

La nova biblioteca tindrà dos plantes i una superfície d’uns 1.000 metres quadrats. Es reaprofitarà l’estructura que es va aixecar en el seu dia per acollir una sala polivalent al carrer Corts Catalanes i que va quedar aparcada per la crisi ja fa més de set anys, va indicar Latorre.

tracking