SEGRE

SERVEIS ELECTRICITAT

El Segrià s'afegeix a les queixes pels microtalls de llum

Igual que les Garrigues, i l’Urgell els pateix des de fa dies

L’ajuntament de Puigverd també denuncia microtalls.

L’ajuntament de Puigverd també denuncia microtalls.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos pobles del Segrià s’han sumat a les queixes de les Garrigues i l’Urgell pels continus microtalls de llum i baixades de tensió que es repeteixen en els últims dies i es pateixen des de fa més de 8 anys.

A les protestes de localitats com l’Albagés, Castelldans o Tàrrega cal afegir les de Puigverd, Artesa de Lleida, Alcoletge, Torrefarrera i Alpicat, entre altres, que asseguren que ja és una situació habitual que comporta seriosos problemes en el funcionament d’electrodomèstics, dispositius de cobrament o alarmes, entre altres serveis (més informació a les pàgines 3 i 4).

Denuncien un servei deficient pel mal estat de les línies als seustermes municipals

Segons els alcaldes, aquesta situació es deu al mal estat de les línies elèctriques, encara que Endesa assegura que l’empresa fa contínues inversions en la millora de les seues instal·lacions i habilita mesures per protegir les aus.

L’ajuntament de Torrefarrera ha instal·lat un sistema per comptabilitzar els microtalls en períodes determinats de temps “ja que tenim un servei molt deficient”, una opinió compartida pels alcaldes d’Alcoletge, Puigverd i Artesa, que també van mostrar la seua indignació per una situació que s’ha perpetuat. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, va puntualitzar que Endesa comptabilitza com a microtalls quan el servei s’interromp més de tres minuts i “en la majoria dels casos no són tan llargs però sí que ho són prou com per causar importants perjudicis”, va dir.

tracking