SEGRE

SINISTRES

Mor un veí de Fraga en un accident a l'N-II a Saragossa

Dimarts, al seu pas per Osera de Ebro

Els fets van tenir lloc a Fraga el maig de l’any passat.

Els fets van tenir lloc a Fraga el maig de l’any passat.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les tres persones mortes dimarts en un accident a la carretera N-II a l’altura de la localitat saragossana d’Osera de Ebro era veïna de Fraga. Concretament es tracta de Francisco O.G., de 45 anys d’edat, conductor d’un dels dos camions implicats en el sinistre, que també va afectar dos turismes.

L’incident es va produir pocs minuts després de les vuit del matí, quan per causes que es desconeixen dos camions van xocar de cara en el punt quilomètric 335 de la carretera N-II. Hi van resultar els dos conductors morts a l’acte, com el xòfer d’un dels cotxes.

Fins al lloc dels fets es van traslladar agents de la Guàrdia Civil i diverses dotacions dels Bombers de la Diputació de Saragossa dels parcs d’El Burgo i Casp, que van haver d’excarcerar els cossos atrapats dels conductors dels camions.

A més, també hi va acudir nombrós personal mèdic, que no va poder fer res per salvar la vida de les víctimes. Els dos ocupants de l’altre cotxe implicat van resultar ferits lleus i van ser traslladats a l’hospital Miguel Servet de Saragossa.

Per la seua part, la Guàrdia Civil va aclarir que aquest sinistre no està relacionat amb el temporal Glòria.

tracking