SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Els Pompièrs d'Aran sufoquen tres incendis simultanis, dos en habitatges

Estat en el qual va quedar la teulada de la casa d’Arties.

Estat en el qual va quedar la teulada de la casa d’Arties.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Pompièrs-Emergéncies d’Aran van treballar dimecres a la nit en tres incendis simultanis en diferents punts. Dos van ser en habitatges.

La primera emergència i més greu es va produir a les 19.02 hores al declarar-se un incendi en un pis situat en un edifici de tres habitatges del carrer Garona d’Arties (Naut Aran), com va informar SEGRE ahir.

Fins al lloc van acudir set dotacions i un total de 23 efectius. El foc no va poder ser donat per extingit fins a la mitjanit i cap persona hi va resultar ferida. Una dotació es va quedar fent tasques de vigilància durant tota la nit i a les 13.00 hores d’ahir es va donar el servei per finalitzat.

Les flames van calcinar la tercera planta mentre que la primera i la segona van quedar afectades per l’aigua.

Poc després, a les 19.25 hores, van ser activats per un foc a la cabina d’un camió de matèries perilloses a l’N-230 a Senet. A l’arribar al lloc, el foc ja s’havia apagat.

Posteriorment, a les 20.45 hores, van acudir fins a un habitatge de Betren, nucli de Vielha, per l’incendi en una xemeneia d’una casa. Els cinc efectius que van participar en aquest servei van apagar les flames, van revisar la instal·lació i van finalitzar el servei a les 23.05 hores.

tracking