SEGRE

ESNOTICIA

L'avinguda del riu Sió inunda de nou la residència d'Agramunt

Els Bombers van desembassar l’aigua que va entrar pel clavegueram

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El riu Sió es va desbordar ahir al migdia al seu pas per Agramunt i es van encendre totes les alarmes després que l’aigua arribés per primera vegada des del 2015 a la residència geriàtrica Ribera del Sió, on van morir ofegades quatre padrines. L’alcalde, Bernat Solé, va especificar que “en aquesta ocasió l’aigua ha entrat a través del clavegueram al pati posterior” i els Bombers van confirmar que havia inundat part del semisoterrani de la residència, on dormien les ancianes si bé un any després d’aquell tràgic succés les habitacions d’allà van ser clausurades. Durant tota la jornada d’ahir, els Bombers van estar bombant l’aigua per evitar que s’acumulés a l’edifici.

Fins a la nit l’aigua va baixar per tot l’ample del curs i va inundar parcs, jardins, baixos i pàrquings d’alguns habitatges. Els veïns es van mostrar “preocupats” i alguns van posar barreres a les entrades per evitar el pas de l’aigua. L’ajuntament va anul·lar les activitats a l’Escola de Música i a l’Espai Cívic i va demanar als veïns que es confinessin a les plantes superiors o s’allunyessin de la zona.

El riu Sió també es va desbordar a la comarca de la Segarra a primera hora del matí, fet que va obligar a tallar la carretera N-141F a les Oluges i més tard l’accés a Castellnou d’Ossó mentre que el riu Ondara es va desbordar a Cervera, Tàrrega i Barbens, on es va tallar l’L-3341. Per la seua part, el riu Corb va arrasar camins i horts a Ciutadilla i es va desbordar a la localitat de Vilanova de Bellpuig, on a la tarda es va tallar la carretera C-233.

Els Bombers van buidar durant tot el dia d’ahir l’aigua que va entrar a la residència d’Agramunt.

Els Bombers van buidar durant tot el dia d’ahir l’aigua que va entrar a la residència d’Agramunt.SEGRE TÀRREGA

Els Bombers van buidar durant tot el dia d’ahir l’aigua que va entrar a la residència d’Agramunt.

Els Bombers van buidar durant tot el dia d’ahir l’aigua que va entrar a la residència d’Agramunt.SEGRE TÀRREGA

tracking