SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Solsona tindrà el calendari del porta a porta el mes vinent

Per poder aplicar aquest sistema el segon trimestre de l’any

En l’actualitat, Solsona utilitza les illes de contenidors.

En l’actualitat, Solsona utilitza les illes de contenidors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Medi Ambient tindrà llest el calendari d’implantació de la recollida d’escombraries porta a porta el mes que ve amb la previsió que pugui començar el segon semestre d’aquest any, segons van indicar fonts municipals.

Aquest calendari fixarà les zones de la ciutat i els terminis per implantar aquest sistema i anirà precedit per una campanya informativa i de conscienciació. Posteriorment, es procedirà a la distribució de material i a l’establiment d’horaris i dies de la setmana per a cada residu.

La implantació de la recollida domiciliària suposarà una inversió de 665.000 € a l’any que contempla la gestió del servei, la distribució de cubells, vehicles, personal i les campanyes de sensibilització, segons va explicar ahir l’alcalde, David Rodríguez. En l’actualitat, l’ajuntament té adjudicada la recollida de les escombraries a l’empresa Oró Vila. A la comarca ja apliquen el porta a porta Sant Llorenç de Morunys i Olius. El consell comarcal és l’encarregat de la gestió dels residus a la resta de la comarca.

tracking