SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Pavelló per recuperar clubs esportius a Rosselló

La falta d’aquesta instal·lació va fer desaparèixer els de patinatge, vòlei i bàsquet || Inversió de més de 400.000 euros

Imatge virtual de com quedarà el nou pavelló de Rosselló.

Imatge virtual de com quedarà el nou pavelló de Rosselló.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Rosselló ha adjudicat les obres del poliesportiu amb què espera recuperar l’activitat esportiva que s’ha perdut en els últims anys. Segons l’alcalde, Josep Abad, la falta d’una instal·lació d’aquest tipus al poble obligava els joves a traslladar-se a localitats veïnes com Alguaire. “Finalment, molts es van anar cansant, la qual cosa va motivar que desapareguessin els clubs de patinatge, de voleibol i de bàsquet.” Aquesta instal·lació és una de les més reivindicades pels veïns “ja que ara només disposem d’una pista a cel obert”.

L’execució començarà el mes vinent i es farà en dos fases. La primera, que es realitzarà aquest any, contempla els pilars de fonamentació, la pista i la teulada i suposarà una inversió total de 406.250 euros. S’espera que estigui llesta al juny, mes en què es preveu començar la segona fase que contempla la construcció de les parets per tancar l’estructura i els vestidors.

Abad va explicar que espera que el pavelló, que estarà equipat per a la pràctica de gairebé tots els esports, estigui acabat a finals de l’any que ve. El consistori ja busca subvencions per finançar aquesta segona fase.

Corbins tria renovar les piscines en el seu pressupost participatiu

La renovació i reforma de la zona de les piscines va ser l’actuació elegida pels veïns de Corbins dins dels primers pressupostos participatius de la població. Aquest dijous es va fer el recompte de vots i aquesta va ser l’opció que va quedar en primer lloc amb un total de 167 sufragis, seguida de la reforma del Centre Cívic amb un total de 59, i la renovació dels jocs infantils de la plaça de la Sardana i el Parc de la Ronda de la Pau amb 45. L’ajuntament destinarà 40.000 euros a aquesta actuació.

tracking