SEGRE

SOCIETATS PROMOCIÓ ECONÒMICA

Pallarsactiu incorpora una dona com a gerent del lobby empresarial

Eva Fiter relleva en el càrrec Josep Maria Tarrat, que torna el consell del Jussà

Imatge d’arxiu del centre de Tremp, amb l’Epicentre.

Imatge d’arxiu del centre de Tremp, amb l’Epicentre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pallarsactiu, el lobby d’empreses i ens locals del Pallars Jussà i Sobirà l’objectiu dels quals és incentivar projectes a les dos comarques, ha incorporat una dona com a gerent de l’entitat. Es tracta d’Eva Fiter, que substituirà Josep Maria Tarrat, que per motius personals deixa aquestes funcions i s’incorpora al seu lloc de treball de dinamitzador econòmic al consell del Pallars Jussà. Eva Fiter és politòloga i diplomada en gestió i administració pública i durant els últims anys ja ha col·laborat amb la societat.

Per a Fiter, aquesta nova etapa en la gerència és una oportunitat perquè Pallarsactiu sigui l’instrument que doni suport a projectes econòmics viables i sostenibles al territori i acompanyi el creixement de les empreses i d’emprenedors a través de formacions, entre altres aspectes.

La societat compta en l’actualitat amb 76 accionistes privats i 18 públics com ajuntaments i consells. S’està treballat en quatre projectes per poder implementar-los com més aviat millor, com el centre de recollida i manipulació de la carn de caça (transformació cinegètica); el tren dels Cims; la producció de cervesa de malt i l’obertura d’un centre d’alt rendiment de muntanya a Port Ainé. Fiter va explicar que durant aquest 2020 es preveu desencallar el centre de transformació cinegètica, que vol convertir-se en un punt autoritzat de recollida, tractament i comercialització de la carn de fauna silvestre destinada al consum. “No només vendre-la als proveïdors locals. L’objectiu és obrir nous mercats atès el valor que té aquesta carn de caça en altres països”, va dir. A Sort ja hi ha un centre que es dedica a la recollida i tractament, però que després es trasllada a Andalusia, on un establiment especialitzat prepara la carn per a la seua venda.

tracking