SEGRE

SERVEIS PAGESIA

Verdú construirà un moll de càrrega destinat al raïm

L’ajuntament pavimentarà el carrer dels Arcs i adjacents.

L’ajuntament pavimentarà el carrer dels Arcs i adjacents.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Verdú construirà un moll de càrrega i descàrrega destinat al raïm dels pagesos del municipi, que costarà 44.902 euros, finançat entre Diputació i consistori. L’alcalde, Josep Mas, va explicar que “actualment les empreses que compren el raïm ja no el volen amb caixes per evitar la manipulació, per la qual cosa necessitem un moll en el qual fer la transferència entre les carrosses i els camions”.

Mas va assenyalar que el nou moll s’aixecarà al costat de la bàscula i l’hidrant de fitosanitaris, en una zona en la qual en un futur també es construirà un magatzem comunitari.

Segons va assegurar Mas, “l’objectiu és que els nostres pagesos tinguin en un mateix espai, cedit per l’ajuntament, els serveis necessaris per treballar al camp”. Així, les obres es portaran a terme durant aquest 2020 i en una segona fase està previst habilitar un segon moll.

En un altre ordre de coses, l’ajuntament pavimentarà amb llambordes el carrer dels Arcs i adjacents, que encara són de terra i grava, en els quals invertiran 63.382 euros amb una ajuda de la Generalitat.

tracking