SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Busquen un còmplice de l'atracador, que va disparar almenys tres vegades a la víctima

Els Mossos sospiten que una segona persona va participar en l’assalt a Vilanova de la Barca || El detingut, que passarà avui a disposició judicial, va tenir un accident amb un altre cotxe robat quan fugia

L'atracador va disparar a la víctima quan el propietari del vehicle va descobrir que l'estaven robant

L'atracador va disparar a la víctima quan el propietari del vehicle va descobrir que l'estaven robant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra busquen un còmplice de l’atracador que dilluns al matí va ferir greument un veí de Vilanova de la Barca al disparar-li amb una pistola quan intentava robar-li el camió. Els investigadors sospiten que una segona persona va participar en l’atracament frustrat en aquesta localitat del Segrià i fins i tot la tindrien identificada, segons van apuntar fonts solvents.

Val a recordar que l’arrestat, David Giménez Romero, de trenta-sis anys, és veí d’una localitat del Vallès Occidental encara que actualment residiria a Tarragona i tindria familiars a Ponent.

La víctima continuava ahir ingressada a l’UCI amb pronòstic estable dins de la gravetat

Està previst que l’arrestat passi avui a disposició judicial a Lleida, ja que demà es compleixen les 72 hores de la seua detenció, el màxim que permet la llei, tret d’excepcions. Els Mossos l’acusen almenys dels delictes d’homicidi en grau de temptativa, dos delictes de robatori amb violència i intimació i dos delictes de robatori i ús de vehicle.

Per la seua part, la víctima seguia ahir ingressada a l’UCI de l’Arnau de Vilanova, estable dins de la gravetat. Es tracta d’un veí de Vilanova de la Barca que va sorprendre un lladre robant al seu camió de venda de fruita. Va rebre almenys tres impactes de bala i va haver de ser intervingut d’urgència.

L’assalt al camió es va produir a les 6.00 hores al carrer del Mig de Vilanova de la Barca. Després de ferir l’home, l’assaltant va fugir amb un cotxe robat amb què va tenir un accident. Poc després, va sostreure una camioneta d’una empresa d’Alcoletge per atracar la gasolinera Cepsa de l’avinguda Flix, al barri de la Bordeta de Lleida. A les 7.15 hores, una patrulla va detectar la camioneta sospitosa quan intentava posar combustible a la gasolinera de la Masia Salat de les Borges Blanques. Dos agents es van atansar al conductor que, al ser detectat, va intentar fugir però van aconseguir detenir-lo.

LES CLAUS

  • Cinc delictes. Els Mossos l’acusen almenys de cinc delictes: temptativa d’homicidi, dos robatoris amb violència i dos robatoris de vehicles.  Passarà avui a disposició judicial.
  • Historial delictiu. El presumpte atracador, de 36 anys, té un llarg historial delictiu amb almenys 24 detencions per fets similars. Ha passat diversos anys a la presó.
  • Còmplice. Sospiten que estava acompanyat per una segona persona, que va aconseguir fugir. Estaria identificada.

tracking