SEGRE

EQUIPAMENTS TURISME

La Vall de Boí vol utilitzar la zona de lleure del Pla de l'Ermita

Adjudicada per subhasta a una empresa de la firma Gestión 2.000

El parc que forma part de la zona de lleure del Pla de l’Ermita.

El parc que forma part de la zona de lleure del Pla de l’Ermita.M. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Vall de Boí vol assegurar-se l’ús de la zona de lleure del Pla de l’Ermita. Aquest espai, amb una superfície de 14.000 metres quadrats i que inclou piscina, pistes de tenis, un minigolf, un parc infantil i una discoteca, entre d’altres, es va adjudicar a l’empresa Elements Outdoor Services, vinculada a la firma valenciana Gestión 2.000, per un import de prop de 190.000 euros.

L’ajuntament, que també havia presentat una oferta per adquirir aquestes instal·lacions, ara negocia amb el nou propietari per garantir l’ús de la zona de lleure per a tots els veïns en les mateixes condicions que amb altres equipaments municipals, segons va assenyalar l’alcaldessa, Sònia Bruguera.

Val a recordar que Gestión 2.000, especialitzada en sortides a la neu de grups escolars i que opera en diversos complexos d’esquí del Pirineu català, va intentar també adquirir l’aparthotel La Solana i els hotels Taüll i Romànic si la seua adjudicació quedava deserta. Finalment, es van traspassar a la firma Esquiades.com per 1,8 milions d’euros.

tracking