SEGRE

INTERIOR TERRITORI

Alcaldes del Baix Segre demanen més seguretat al conseller Buch

La reunió es va fer ahir a la tarda.

La reunió es va fer ahir a la tarda.INTERIOR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcaldes del Baix Segre van demanar ahir al conseller d’Interior, Miquel Buch, que incrementi la seguretat a la zona, especialment durant l’estiu per la temporada de recollida de la fruita, ja que es tracta de localitats que arriben a triplicar la població habitual.

Representants municipals de Massalcoreig, Aitona, Seròs i Torres de Segre van fer aquesta petició durant una reunió que van mantenir a la tarda i en la qual també van participar el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el cap de la Regió Policial de Ponent, Xavier Monclús; el cap d’Emergències de Lleida, Jordi Solà; i la directora d’Interior a Lleida, Montserrat Meseguer.

Ramon Farré va explicar que “es tracta d’una reunió que teníem prevista des de fa temps perquè els pobles del Baix Segre poguessin fer les seues peticions a la conselleria, especialment la d’incrementar la vigilància a l’estiu per l’augment demogràfic que registren”. Els alcaldes van reclamar especialment més efectius i que es produeixi un increment del patrullatge per reduir el nombre de robatoris.

D’altra banda, s’ha de destacar que l’Urgell i la Segarra també han demanat a la policia un increment de la vigilància a causa d’una nova onada de robatoris en habitatges, com va informar SEGRE ahir. En alguns pobles s’han produït fins a quinze casos en tot just dos mesos.

tracking