SEGRE

OCUPACIÓ AJUTS

El consell del Pla d'Urgell aconsegueix feina a vint-i-un veïns

Els participants en aquest nou programa d’ocupació.

Els participants en aquest nou programa d’ocupació.CONSELL COMARCAL DEL PLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell del Pla d’Urgell, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, ha facilitat aquest any la reincorporació de 21 persones al mercat laboral gràcies a una subvenció de 316.973,64 euros del Fons Social Europeu a través del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La xifra aconseguida se suma a altres d’obtingudes per l’entitat per a aquesta anualitat i que, en el seu conjunt, fan que la institució gestioni actualment prop de 600.000 euros en programes dedicats a buscar feina a persones a l’atur.

El programa Treball i Formació es dirigeix bàsicament a majors de 45 anys, que duran a terme treballs d’auxiliar d’administració o de brigada municipal. La durada del contracte laboral és de sis a dotze mesos i inclou formació obligatòria, que també gestiona el mateix consell.

El president de l’entitat, Rafel Panadés, i la coordinadora del programa, Mònica Capell, van rebre els participants per donar-los la benvinguda i facilitar-los més informació sobre el calendari d’accions que hauran de seguir en els propers mesos.

tracking