SEGRE

EQUIPAMENTS MILLORES

Famílies de Linyola s'uneixen per modernitzar la guarderia

Recollida de material per crear espais educatius al pati

Un dels nous espais serà musical, fet amb cassoles.

Un dels nous espais serà musical, fet amb cassoles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat educativa de la guarderia Lo Sitjaret de Linyola s’ha fet càrrec de la remodelació del pati d’aquest equipament educatiu. Seran les famílies així com el professorat que modernitzaran aquest espai, aprofitant que han de reparar els danys per la caiguda d’un xiprer durant les passades tempestes de gener.

La idea de remodelar la zona era anterior al temporal, tot i que després de l’incident les famílies han decidit posar en marxa el projecte, que consistirà a habilitar cinc espais de jocs educatius: una zona de textures, una altra de musical feta amb estris de cuina com cassoles i un sorral. L’objectiu és unir educació i lleure per als més petits.

El pati va registrar danys al caure un xiprer durant les tempestes del mes de gener passat

Per començar, els veïns han iniciat una col·lecta per reunir el material necessari: bigues de fusta, cassoles, retalls de moqueta o tela i tubs de PVC que s’estan emmagatzemant a la guarderia.

Posteriorment, les mateixes famílies seran les encarregades de crear aquests espais, i s’organitzaran a través de grups. La idea és que ben aviat els més petits en puguin gaudir.

Val a recordar que la guarderia de Linyola s’ha vist obligada a ampliar el seu espai amb un mòdul prefabricat per als més petits de P0 per poder acollir el gran nombre d’alumnes inscrits. I és que aquest municipi del Pla d’Urgell va registrar aquest passat 2019 un total de trenta naixements.

La xifra és elevada i similar a la dels últims anys (35 el 2017 i 25 el 2018) i representa el doble que la de l’any 2016 (amb un total de quinze naixements).

tracking