SEGRE

CERTÀMENS CALENDARI 2020

Les noves tecnologies guanyen pes al calendari firal de Mollerussa

A través de propostes com la Dron Party, amb més presència d’empreses del sector

Fira de Mollerussa va presentar ahir el calendari firal del 2020, que començarà amb la Dron Party.

Fira de Mollerussa va presentar ahir el calendari firal del 2020, que començarà amb la Dron Party.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat tot, Solsona va remarcar que caldrà buscar fórmules per garantir que aquest sector participi en la celebració dels 150 anys de Sant Josep, previst per al 2022 (en què inicialment no està prevista la celebració del Saló del Tractor). El calendari firal també inclou la 32a edició d’Autotrac (24 al 26 d’abril); la tercera EquiMollerussa (8 al 10 de maig); el 25è Expoclàssic (9 i 10 de maig), el 19è Concurs de Pintura Ràpida (20 de setembre); Autotardor (23 al 25 d’octubre), i la tretzena edició de la Mollerussa Lan Party (5 al 8 de novembre).

?

El sector de l’automoció va batre el seu rècord en venda de cotxes, amb un total de 12 milions d’euros

mollerussa

Mollerussa ja té llest el seu calendari firal per a aquest 2020, amb nou certàmens que combinen l’èxit i experiència de Sant Josep amb incorporacions més recents, com la Dron Party. Aquesta última és un exemple de com les noves tecnologies guanyen pes al calendari de fires per a aquest any, que donaran protagonisme als drons, la informàtica i les telecomunicacions. Tot plegat, sense oblidar el sector de l’automoció, que l’any passat va batre el seu rècord en venda directa de cotxes, amb un volum de negoci de 12 milions d’euros, a través del Saló de l’Automòvil de Sant Josep, Autotrac i Autotardor.

“Treballem perquè les oportunitats no passin de Mollerussa”, va remarcar l’alcalde i president de la Fira, Marc Solsona, que va assegurar que un altre objectiu és que les fires s’estenguin més enllà dels pavellons firals i incloguin altres zones, com el centre per als vianants. “Estem preparats per assumir nous reptes i pendents de les oportunitats”, va sentenciar Solsona. La primera fira serà la cinquena Dron Party, del 14 al 16 de febrer. El seu creixement ha estat “espectacular”, segons el director de l’entitat, Xavier Roure. Per a aquest any, comptarà amb la presència de quinze empreses del sector que exposaran i vendran drons. El pressupost de les fires és de 698.000 euros. Solsona va assegurar que actualment només reben ajuts de la Diputació i va demanar més suport dels governs català i espanyol.

Sant Josep ja compta amb 200 expositors, sense el Saló del Tractor

La Fira de Sant Josep celebrarà aquest any la 158 edició i ja té uns 200 expositors inscrits, un 70% dels que va reunir l’any passat, segons va explicar Xavier Roure. El certamen agrari durarà quatre dies (del 19 al 22 de març) i inclourà el cinquè Aplec de Joves del Camp, que rebrà participants internacionals. També es podrà visitar l’exposició Som Ponent-Som aigua. El certamen no comptarà amb la presència del Saló del Tractor, que té caràcter biennal.

tracking