SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Operació contra la immigració irregular amb detinguts al Segrià

Escorcolls de Mossos i Guàrdia Civil a Torrefarrera, Rosselló, Mataró i diversos països europeus || Investiguen l’entrada i sortida de ‘sensepapers’ pel Pirineu lleidatà

Expectació ahir entre els veïns de Torrefarrera durant l’operació policial.

Expectació ahir entre els veïns de Torrefarrera durant l’operació policial.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil van desplegar ahir un ampli operatiu contra una organització dedicada a la immigració irregular amb escorcolls a Torrefarrera i Rosselló, així com a Mataró i diversos països europeus. L’operatiu es va saldar amb la detenció d’onze persones, amb almenys dos al Segrià. A primera hora del matí, els agents van acudir a un habitatge de Torrefarrera, situat al carrer Mare de Déu de Montserrat, on els agents es van endur un home detingut. Poc després, l’operatiu va fer una altra entrada i escorcoll en una casa de Rosselló, al carrer Sant Jordi, on van arrestar una dona. L’operació, ordenada pel Jutjat d’Instrucció de Tremp, continua oberta, per la qual cosa no es descarten més escorcolls i arrestos durant els propers dies. Fonts pròximes a la investigació van assenyalar a SEGRE que es tracta d’una important xarxa de tràfic de persones i que les indagacions es van iniciar fa mesos. Els indicis apunten al fet que el Pirineu lleidatà seria un punt d’entrada i de sortida de persones sense papers de diferents nacionalitats, que entraven de forma irregular a Espanya i a d’altres països europeus.

L’operatiu se centra en el Pirineu i Ponent, encara que també es van dur a terme escorcolls i detencions a Mataró i països europeus com Portugal. Així mateix, les mateixes fonts van assenyalar a aquest diari que s’haurà d’investigar la relació que podria tenir aquesta organització amb altres grups criminals i la participació d’altres individus en el trasllat de persones de manera irregular.

Expectació ahir entre els veïns de Torrefarrera durant l’operació policial.

Expectació ahir entre els veïns de Torrefarrera durant l’operació policial.AMADO FORROLLA

tracking