SEGRE

EDUCACIÓ PROTESTA

Recullen firmes perquè no tanqui l'escola Àngel Guimerà de Balaguer

La clausura del centre va ser anunciada fa 7 dies || Convoquen una concentració avui a les 9.30 a la plaça del Mercadal

Un berenar popular va amenitzar el tret de sortida a la campanya de recollida de signatures.

Un berenar popular va amenitzar el tret de sortida a la campanya de recollida de signatures.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ampa de l’escola Àngel Guimerà de Balaguer va iniciar ahir una campanya de recollida de firmes contra el tancament progressiu del centre anunciat la setmana passada per Educació i la Paeria. Ho va fer organitzant un berenar popular al pati de l’escola, la més antiga de la ciutat, inaugurada el 1928 com Escuela Primo de Rivera i rebatejada amb el seu nom actual el 1989.

Paral·lelament a l’acte, va difondre un manifest en el qual exigeix, com a alternativa al tancament, un pla integral inclusiu en què es puguin involucrar tots els agents socials i educatius de la comunitat.

En el mateix text l’Ampa també fa una crida a la solidaritat perquè la gent participi en les accions i mobilitzacions que han preparat de cara als propers dies per tal de visibilitzar aquesta reivindicació. En aquest sentit, avui a les 9.30 hores ha convocat una concentració a la plaça del Mercadal per denunciar la situació.

A més, divendres a les 19.30 hores hi ha programada una reunió al mateix centre en què participaran les famílies afectades, així com diferents col·lectius de Balaguer per establir un pla de treball conjunt que tingui com a objectiu evitar la clausura del centre.

tracking