SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Tremp licita 90 places de pàrquing al vianalitzar la rambla Doctor Pearson

Imatge d’arxiu de les pilones de la rambla Doctor Pearson.

Imatge d’arxiu de les pilones de la rambla Doctor Pearson.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tremp ha tret a concurs la construcció de 90 places de pàrquing gratuït en un vial proper a la rambla Doctor Pearson, que es va convertir en zona de vianants fa un any. El regidor d’Obres, Antoni Flores, va explicar ahir que el nombre d’estacionaments que s’habilitaran seran “més o menys els mateixos que hi havia a la rambla”.

Flores va apuntar que aquestes places se situaran en una via que es troba entre els carrers Tarragona i Acadèmia General Bàsica de Suboficials, ubicades al final de la rambla Doctor Pearson.

La nova zona de pàrquing serà també al costat del jardí de roques que ha habilitat l’Institut Cartogràfic i Geològic. Flores va assegurar que la intenció és que les obres comencin com més aviat millor, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Segons consta al plec de la licitació, l’objectiu del projecte és donar servei als visitants que vagin als establiments d’aquesta zona comercial de la capital del Pallars Jussà. Les obres compten amb un pressupost de 78.000 euros, aproximadament, i tenen una subvenció del 50 per cent dels plans de foment del turisme de la Generalitat. La resta l’aportarà el consistori. Els treballs consistiran a anivellar el terreny i instal·lar uns vint fanals i, atès que el vial està sense asfaltar, també caldrà pavimentar-lo.

tracking