SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Balaguer té 680 pisos buits i el 2025 tindrà 20.000 habitants

Presentació de l’informe de necessitats socials a Balaguer.

Presentació de l’informe de necessitats socials a Balaguer.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer té en l’actualitat fins a 680 habitatges buits, segons es desprèn del primer informe de necessitats socials de la capital, que va ser presentat dijous passat. L’estudi pretén donar a l’ajuntament les dades per afrontar les necessitats socials del municipi. El diagnòstic inicial es va fer en els àmbits de l’economia, salut, àmbit residencial, formatiu i laboral, i per aconseguir-lo es van fer 856 enquestes i 49 entrevistes a agents socials de la ciutat.

L’informe conclou que entre els objectius que caldrà implementar durant els anys a venir destaca eliminar de manera notable la segregació escolar pel que fa a l’educació infantil i primària, dotar la població d’eines per sortir de l’atur i facilitar un envelliment actiu a la població. Així mateix, apunta la necessitat de marcar un full de ruta del model de desenvolupament econòmic l’any 2030.

Com a dada d’interès, l’informe destaca que l’any 2025 la capital de la Noguera tindrà 20.000 habitants, davant dels 17.721 que té en l’actualitat.

tracking