SEGRE

EQUIPAMENTS TERCERA EDAT

Estudi sobre el cost de la gestió de la residència de Les

Per conèixer la demanda que tindrà

L’edifici que acollirà la residència geriàtrica del Baish Aran.

L’edifici que acollirà la residència geriàtrica del Baish Aran.A.L.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh Generau d’Aran ha encarregat un estudi per determinar els costos de la gestió de la nova residència geriàtrica de Les, que s’ubicarà a l’edifici que també acull l’Escòla d’Ostalaria. El síndic, Paco Boya, va explicar que abordarà les previsions d’ocupació i de la demanda d’aquest equipament per a la tercera edat i com serà el sistema d’atenció a la gent gran de la Val.

Boya va apuntar que les obres estan a punt d’acabar i que aquest estudi que ha encarregat el govern aranès és el pas previ a l’obertura de l’equipament. Actualment, només hi ha una residència en tota la Val d’Aran i es troba a Vielha.

Aquest nou centre disposarà d’un total de seixanta places (sumant les concertades i les privades) i oferirà un sistema pioner a Catalunya d’atenció integral domiciliària. Consistirà que els professionals i treballadors de la residència prestaran serveis particulars als veïns que ho sol·licitin.

Les obres de la residència geriàtrica del Baish Aran han comptat amb un pressupost de dos milions d’euros, aproximadament.

tracking