SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Crearan un 'observatori'

L’ajuntament instal·larà un telescopi en un mirador || Per aprofitar el segell Starlight i fomentar el turisme familiar

Imatge d’arxiu d’una visita guiada a Vilaller.

Imatge d’arxiu d’una visita guiada a Vilaller.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vilaller tindrà abans de Setmana Santa un punt d’observació del cel nocturn al mirador Juanjo Garra, que es troba en el punt més alt de la població. En aquest punt s’instal·larà un telescopi per poder contemplar les estrelles. Amb aquesta actuació, l’ajuntament vol aprofitar el segell de destinació Starlight que va obtenir el Parc Nacional d’Aigüestortes i la zona perifèrica, de la qual el municipi forma part. Això forma part d’un projecte per fomentar el turisme sostenible, cultural i familiar a la localitat.

L’alcaldessa, Maria José Erta, va explicar ahir que l’objectiu del projecte és “explotar el nostre patrimoni i els nostres atractius”.

Exposaran fotos antigues de la localitat al centre històric per mostrar l’evolució del municipi

Erta va recordar que per Setmana Santa també entrarà en servei la nova oficina de turisme i els plafons amb informació sobre els monuments i llocs d’interès de la localitat. De la mateixa manera, es promocionaran nou rutes de senderisme i es crearan nous racons decorats amb flors de la població, en el marc del projecte Viles Florides.

D’altra banda, Erta va apuntar que també programaran una exposició a l’aire lliure al centre històric de Vilaller, on es mostraran imatges antigues del municipi i els guies explicaran l’evolució de la localitat. El consistori també ampliarà i millorarà la zona de pícnic que es troba a l’ermita de Riupedrós.

La primera edil va apuntar que amb aquestes iniciatives l’ajuntament “busca potenciar el turisme al municipi oferint un ventall de productes turístics per als visitants”. Va assenyalar que un dels objectius és “contribuir al desenvolupament econòmic i social de la nostra localitat”.

tracking