SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Fuga de gasoil en un camió al Pla de la Font

El vehicle va xocar amb unes arquetes de reg properes a una casa i va bolcar || El conductor va resultar ferit a l’accident

El camió va quedar bolcat de forma lateral després de l’accident ahir prop d’un habitatge.

El camió va quedar bolcat de forma lateral després de l’accident ahir prop d’un habitatge.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camioner va resultar ahir ferit amb diverses policontusions després de bolcar amb el vehicle a Gimenells i el Pla de la Font, en aquest últim nucli. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 11.50 hores que un camió havia xocat amb unes arquetes de reg pròximes a una casa situada a la carretera que va de Gimenells a Sucs. Fins al lloc es van traslladar tres dotacions de Bombers, així com els Mossos d’Esquadra i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor va perdre el control del vehicle i va col·lidir amb les arquetes, la qual cosa el va fer bolcar de forma lateral. Un eix del camió va acabar picant contra el mur de la casa. L’impacte també va afectar el dipòsit de combustible del camió, que es va fer una petita fuga que va ser controlada pels serveis d’emergències. Així mateix, el conductor va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova.

D’altra banda, un conductor va haver de ser evacuat ahir a primera hora a l’hospital de Tremp al col·lidir amb el vehicle contra un arbre a la carretera LV-9124 a Castell de Mur. L’accident es va produir a les 9.00 hores.

tracking