SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Nova jornada negra amb dos morts i quatre ferits de trànsit a Lleida

Un motorista a la capital i una dona en una sortida de via a la C-14 a la Noguera

Els serveis mèdics atenent el motorista accidentat a l’Ll-11 a Lleida. Va morir hores després a l’hospital.

Els serveis mèdics atenent el motorista accidentat a l’Ll-11 a Lleida. Va morir hores després a l’hospital.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos morts i quatre ferits és el balanç d’una nova jornada negra a les carreteres de Lleida, després que dilluns morissin dos persones en accidents. Ahir, una dona va perdre la vida i quatre persones més van resultar ferides a la C-14 a Vilanova de l’Aguda i un motorista va morir després d’una col·lisió a la carretera Ll-11 a la capital del Segrià.

Dos persones van morir ahir en sengles accidents de trànsit a la C-14 a Vilanova de l’Aguda i la ciutat de Lleida, en una nova jornada negra, després que dilluns morissin dos homes més després de sengles sinistres també a la C-14 a Vilanova de l’Aguda (més informació) i la capital del Segrià (més informació). D’aquesta forma, quatre persones han mort en tot just 24 hores d’accident de trànsit a Ponent. Es tracta de les primeres morts per aquesta causa aquest any a Ponent, ja que el gener es va tancar sense víctimes mortals.

Dades

  • 4 víctimes mortals. Amb les dos persones mortes d’ahir i els dos de dilluns ja són quatre les víctimes mortals  l’accident de trànsit a Lleida del 2020. 
  • 2 morts a la c-14. Dos dels quatre accidents mortals s’han produït en el mateix punt de la carretera C-14 a Vilanova de l’Aguda.
  • 37 morts el 2019. Un total de 37 persones van morir l’any passat en accidents de trànsit, una xifra similar a la de l’any 2018.
  • 0 víctimes al gener. Lleida va tancar el mes de gener sense registrar cap víctima mortal en carretera per primera vegada en onze anys.

L’accident a la C-14 es va produir a les 15.31 quan un turisme que circulava en direcció a Ponts i en el qual viatjaven cinc persones va tenir una sortida de via en plena recta a l’altura del restaurant Can Valls, va impactar lateralment contra el talús i va fer diverses voltes de campana. Una de les ocupants, veïna de Barcelona i d’uns 30 anys, que anava al seient del darrere i no portava el cinturó de seguretat, va morir pràcticament a l’acte. El conductor va resultar ferit greu i una altra acompanyanta, amb pronòstic crític. Tots dos van ser evacuats en helicòpters als hospitals de Bellvitge i Vall d’Hebron. Les altres dos passatgeres van ser traslladades a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. Fins al lloc van anar 4 patrulles de Mossos, 4 dotacions de Bombers, 5 ambulàncies i 2 helicòpters. Els Mossos van tallar la carretera en els dos sentits, la qual cosa va originar cues de tres quilòmetres, i va haver d’habilitar-se un espai al pàrquing del restaurant perquè poguessin aterrar els helicòpters. En el mateix punt, diumenge hi va haver una col·lisió entre dos turismes i un dels conductors va morir hores després a l’hospital.

D’altra banda, i tot just una hora després, un motorista de 55 anys va resultar ferit crític a Lleida al xocar contra un cotxe a la rotonda de l’Ll-11 que enllaça amb el nou vial de la Bordeta i els Camps Elisis. El motorista va ser atès en un primer moment per diverses persones que van veure l’accident fins a l’arribada dels serveis d’emergències, que van aconseguir reanimar-lo. Va ingressar en estat crític a l’Arnau, on va morir unes hores després a causa de les ferides.

Els serveis mèdics atenent el motorista accidentat a l’Ll-11 a Lleida. Va morir hores després a l’hospital.

Els serveis mèdics atenent el motorista accidentat a l’Ll-11 a Lleida. Va morir hores després a l’hospital.MAGDALENA ALTISENT

tracking