SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Denuncien una onada de robatoris en els últims dos mesos a Oliana

En un mateix taller han entrat tres vegades

En un dels robatoris, els lladres van fer un butró per accedir a l’interior del taller.

En un dels robatoris, els lladres van fer un butró per accedir a l’interior del taller.C. SAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris d’un taller mecànic d’Oliana van denunciar ahir que els han entrat a robar tres vegades en menys de dos mesos. Des de l’empresa Meca Reixà, situada al polígon industrial, van explicar que l’últim saqueig va ser diumenge passat a la nit, quan uns desconeguts van entrar dins del recinte, en un pati exterior, van tallar els cadenats d’un contenidor i es van emportar diverses bateries i garrafes de gasoil.

Els afectats van relatar fets similars que s’han produït l’últim mes i mig. En una de les ocasions, els lladres van fer un butró en una de les parets de la nau industrial i van endur-se material de pintura i de planxisteria. En una altra ocasió, es van emportar diversos bidons d’oli de vehicle.

L’ajuntament treballa per millorar la seguretat i reforçarà la il·luminació al polígon industrial

Els propietaris van valorar el material sostret en més de 4.600 euros i van lamentar que es veuran obligats a incrementar les mesures de seguretat. Alhora, van instar l’ajuntament a millorar la il·luminació d’aquest punt del polígon.

L’alcaldessa d’Oliana, Carme Lostao, va lamentar els fets i va explicar que l’ajuntament ja treballa per instal·lar il·luminació a la zona. “Entenem la sensació d’inseguretat que denuncien els responsables del negoci i per això estem buscant la via per solucionar-ho”, va dir. Lostao va explicar que durant les últimes setmanes l’oficina de turisme del municipi i un comerç també han estat objecte de temptatives de robatori.

Els Mossos d’Esquadra, que investiguen els fets, van descartar que es tracti d’una banda organitzada.

D’altra banda, l’ajuntament d’Arbeca, aconsellat pels Mossos d’Esquadra, va alertar els veïns que prenguin mesures de seguretat davant de l’onada de robatoris en domicilis.

tracking