SEGRE

EQUIPAMENTS INSTAL·LACIONS

La Granadella rebrà la TDT després de 8 anys sense veure-la en diverses zones

Al cap de mesos d’espera per tràmits

Els molins del parc eòlic són al costat de la població.

Els molins del parc eòlic són al costat de la població.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Granadella ha donat llum verda a la construcció de la torre per a la millora de la recepció del senyal de TDT al municipi. Des de la posada en marxa dels molins del parc eòlic de Sant Antoni el 2012, diverses zones de la població tenen problemes per rebre els senyals de les cadenes de televisió a través de la TDT, en especial TV3 i Canal 33. El consistori, l’empresa Eolia Renovables i Telecomunicacions de la Generalitat van arribar a un acord fa dos anys per resoldre aquesta problemàtica. Tanmateix, noves tramitacions tècniques i la dificultat per buscar una ubicació on la torre no sigui molesta fora d’àrees de regadiu ha demorat fins ara la instal·lació per a la qual, finalment, s’ha trobat el lloc idoni, segons va explicar l’alcaldessa, Elena Llauradó.

L’equipament representarà una inversió de més de 70.000 euros, una partida que s’integrarà al pressupost d’aquest any que el consistori prepara per debatre’l al pròxim ple. Llauradó va indicar que els problemes per veure la TDT acabaran a la primavera, data en la qual s’espera que entri en funcionament l’amplificador de senyal.

La torre per amplificar el senyal de televisió suposarà una inversió de més de 70.000 euros

En un altre ordre de coses, l’ajuntament també ha aprovat la segona fase per a la rehabilitació de l’antiga casa dels mestres com a alberg, que representarà una inversió de 48.379 euros.

Llauradó va explicar que ja s’ha finalitzat una primera fase que ha comportat la recuperació de l’edifici on ara s’abordaran treballs de pintura i d’instal·lació de mobiliari. En una tercera fase s’hi col·locarà la calefacció. Per portar-ho a terme demanaran ajuts al Govern.

tracking