SEGRE

ENSENYAMENT EQUIPAMENTS

Sant Llorenç de Morunys elimina goteres de l'institut de Secundària

Inversió de 44.000 euros per a les obres, que començaran al març || La Diputació aporta gairebé tot el pressupost

Les instal·lacions de l’ajuntament de Sant Llorenç.

Les instal·lacions de l’ajuntament de Sant Llorenç.A.S.LL.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Sant Llorenç de Morunys ha licitat aquesta setmana les obres de reforma de la teulada de l’institut de secundària per eliminar definitivament les goteres. Des de fa anys, la coberta té problemes d’impermeabilització i cada vegada que es registren precipitacions d’importància es generen filtracions en diferents aules del centre, segons va explicar l’alcalde, Francesc Riu. El consistori va rebre a finals de l’any passat un subvenció de la Diputació de 40.000 euros que cobreixen pràcticament el total de la inversió, que és de 43.974,35 euros. La intenció del consistori és començar les obres al març. Tindran una durada de dos mesos i no interferiran en l’activitat del centre ja que la nova teulada es col·locarà a sobre del ja existent. Segons Riu, en l’actualitat cursen primer i segon d’ESO una trentena d’alumnes. Aquest curs que ve s’impartiran classes de tercer i el següent, de quart. Aquest 2020-21 el centre passarà a ser institut escola i unificarà les directives.

A més, s’està negociant amb la parròquia de la localitat la compra d’un terreny per destinar-lo a usos municipals, una actuació que es porta a terme a petició dels veïns per poder utilitzar-lo. Des de l’ajuntament s’agraeix la bona predisposició per part de tots els arrendataris per poder arribar a acords.

L’actuació no interferirà en les classes i es preveu que estigui finalitzada d’aquí a dos mesos

D’aquesta manera, l’ajuntament ha estipulat nous contractes que comptaran amb una durada de quatre anys a excepció del local que acull el bar cafeteria, que tindrà una durada de vuit anys.

L’ajuntament regularitza els contractes de locals municipals

El ple municipal d’aquest dimecres passat va aprovar regularitzar tots els contractes de lloguer de l’ajuntament. Té arrendats dos locals per a magatzems, un pis per a segona residència i un local en el qual es troba el bar cafeteria a l’edifici de la plaça Major.

tracking