SEGRE

EMERGÈNCIES FOCS

Un foc per una fallada elèctrica danya una bugaderia a Vielha

La bugaderia, ahir després de l’incendi al magatzem.

La bugaderia, ahir després de l’incendi al magatzem.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar a primera hora de la tarda d’ahir un incendi que va calcinar part d’una bugaderia de Vielha. Pel que sembla, i segons van informar els Bombers, el foc s’hauria originat al voltant de les 14.30 hores per una fallada elèctrica en una de les rentadores.

Fins al número 17 de l’avinguda Garona es van desplaçar dos dotacions que van apagar el foc dos hores després. A més de calcinar per complet un petit local annex en el qual s’emmagatzemaven productes de neteja i peces de rentadores. Les flames també van afectar la façana i una habitació del primer pis de l’edifici. Malgrat la seua aparatositat, l’incident es va saldar sense danys personals.

Segons l’últim balanç dels Bombers de la Generalitat, el 2018 van portar a terme més de 9.000 actuacions a les comarques lleidatanes entre rescats, assistències no urgents, incendis i fuites, entre d’altres. Pel que fa als focs urbans, van sufocar i van revisar més de nou-cents d’aquests casos durant el mateix any.

tracking