SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Arbeca inicia la campanya turística de la floració amb 250 visitants

El Baix Segre ‘floreix’ abans per la calor

Imatge d’alguns dels turistes que van visitar ahir un dels camps d’ametllers florits d’Arbeca.

Imatge d’alguns dels turistes que van visitar ahir un dels camps d’ametllers florits d’Arbeca.COOPERATIVA D’ARBECA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arbeca va donar ahir el tret de sortida a la campanya turística de la flor. Ho va fer amb les primeres rutes pels ametllers en flor organitzades per la cooperativa, que van atreure uns 250 visitants. Els participants van participar en un taller en què van poder conèixer com s’elaboren les ametlles garapinyades i també van visitar els principals atractius d’aquest municipi de les Garrigues. Van acabar la jornada en un dels camps d’ametllers florits d’Arbeca, on van poder recórrer la finca i fer fotos d’aquest espectacle de la naturalesa. Per avui i el cap de setmana que ve s’han programat noves rutes.

D’altra banda, l’agència Red Flavors, el consell comarcal de les Garrigues i l’ajuntament del municipi organitzen aquest migdia un vermut entre els ametllers, una activitat que se celebrarà també a Castelldans el dia 8 de març.

Aitona estudia avançar les visites guiades pel seu ‘mar rosa’ i ja té plenes les places per a algunes rutes

Així mateix, les altes temperatures dels últims dies han avançat la floració dels arbres fruiters en alguns municipis del Baix Segre com ara la Granja d’Escarp. A Aitona també han començat a florir algunes varietats primerenques com l’albercoc. Per aquesta raó, estan estudiant avançar uns dies l’inici de la temporada de rutes turístiques pel mar rosa, que en principi havia de començar el dia 2 de març, segons va explicar l’alcaldessa, Rosa Pujol. A més a més, Aitona ja té plenes totes les places per a algunes de les visites guiades pels camps florits.

Val a recordar que la Granja d’Escarp, Seròs, Soses, Albatàrrec i Montoliu s’afegiran aquest any a les rutes turístiques pels camps en flor després d’adherir-se en una iniciativa del Patronat de Turisme de la Diputació, tal com ja va avançar SEGRE.

tracking