SEGRE

Budó es compromet a treballar conjuntament amb el territori les peticions del Segarra-Garrigues

La consellera ha visitat aquest dimecres l’Urgell i Les Garrigues

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat la seu del Canal Segarra-Garrigues a Tàrrega.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat la seu del Canal Segarra-Garrigues a Tàrrega.Segre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat aquest dimecres la seu del canal Segarra-Garrigues, a Tàrrega, per conèixer de primera mà “aquesta infraestructura que ha permès una transformació del territori, preservar l’activitat agrícola i potenciar-la”.

Durant la seva visita, Budó s’ha reunit amb propietaris de la comunitat de regants per analitzar la situació actual i “valorar d’on venim, cap a on anem i quines són les projeccions de futur”. La consellera s’ha interessat pels temes “pendents” i s’ha compromès a “treballar conjuntament amb el territori” per resoldre’ls. “M’emporto els deures perquè, des del Govern i des dels departaments corresponents, puguem donar resposta a aquestes demandes”, ha explicat Meritxell Budó davant els mitjans de comunicació.

Budó també ha visitat el reg del Segarra-Garrigues a Les Borges Blanques, on ha explicat als alcaldes de la comarcal la segona fase del programa ‘País Viu’. Segons ha exposat Budó, “des de la Generalitat, hem impulsat aquest projecte per permetre el desenvolupament territorial, la lluita contra el despoblament. Per tant, garantir la igualtat d'oportunitats a totes les persones que, visquin on visquin, puguin desenvolupar el seu projecte de vida allà on hagin nascut, si aquesta és la en la seva decisió”.

L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, s’ha mostrat satisfet de què la consellera hagi pogut copsar sobre el terreny com l’arribada de l’aigua del Segarra-Garrigues està contribuint decisivament a consolidar l’economia productiva de les Borges i de les Garrigues.

tracking