SEGRE

Un conductor fuig després d'atropellar dos menors en bici a Juneda

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per localitzar un conductor que va fugir després d’envestir dos menors quan circulaven amb bicicleta en un camí de Juneda en direcció a les Borges Blanques. Fonts policials van assenyalar que els fets van tenir lloc dilluns a la tarda, cap a les 19.00 hores, quan dos menors van ser atropellats per un vehicle que circulava pel mateix camí.

Els adolescents anaven amb bicicleta i, a causa de la col·lisió, van tenir una caiguda, que els va provocar lesions de caràcter lleu, segons fonts policials, per les quals van ser atesos pels serveis sanitaris.

Un dels menors afectats va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra després que el conductor no es parés a auxiliar- los arran de l’atropellament, la qual cosa podria suposar un delicte d’omissió del deure del socors. Les mateixes fonts van assenyalar que s’han iniciat les indagacions policials per provar de localitzar el conductor implicat en l’accident i poder prendre-li declaració sobre els fets denunciats per una de les víctimes.

tracking