SEGRE

El Govern reclama "solucions" a Endesa pels microtalls en diversos pobles de Lleida

Empresa i Coneixement s'han reunit aquest divendres amb la companyia per "pressionar i reclamar solucions"

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, amb l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, i el director general de Turisme, Octavi Bono.

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, amb l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, i el director general de Turisme, Octavi Bono.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Responsables del Departament d'Empresa i Coneixement s'han reunit aquest divendres amb Endesa per abordar la problemàtica de les interrupcions periòdiques al subministrament elèctric que des de fa uns quants anys pateixen diversos municipis de la plana de Lleida. El Departament exigeix a la companyia elèctrica "solucions" per acabar amb una situació que, segons ha qualificat la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, és "inacceptable". Els consells comarcals han estat els encarregats de recollir les queixes i les incidències dels municipis afectats.

Segons ha explicat el secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, el motiu de la trobada ha estat "demanar i exigir a Endesa que posi fil a l'agulla i solucioni el problema", ja que aquests microtalls de llum "generen molts perjudicis a tot el territori i als afectats".

Ferrer ha afegit que les reclamacions a la companyia elèctrica es fan en base la documentació i les queixes que els municipis afectats han fet arribar als consells comarcals i al director dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement. El secretari d'Empresa i Competitivitat ha assenyalat que els municipis han aportat documentació que acredita les incidències, "per tal de poder donar xifres i perquè Endesa pugui contrastar la informació i pugui donar una solució definitiva".

Per la seva banda, Chacón ha indicat que "ja fa massa temps que es produeixen microtalls" i ha afegit que volen fer "pressió" perquè aquests "no poden continuar".

tracking