SEGRE

EMERGÈNCIES SERVEIS

Un foc calcina un vehicle i provoca danys en dos més a la carretera de Lleida a Albatàrrec

Un foc intencionat va calcinar tres vehicles estacionats al carrer Mart de la Mariola el mes de març de l’any passat.

Un foc intencionat va calcinar tres vehicles estacionats al carrer Mart de la Mariola el mes de març de l’any passat.ASSOCIACIÓGULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van extingir ahir a primera hora un incendi que va afectar tres vehicles a Albatàrrec. L’avís va arribar quan faltaven deu minuts per a les sis del matí al registrar-se un foc a la carretera de Lleida. Un dels vehicles, per causes que es desconeixen, es va calcinar totalment, i les flames van acabar afectant dos turismes més que estaven aparcats a prop. Fins al lloc dels fets es van traslladar dos dotacions dels Bombers, que van extingir el foc, que no va causar danys personals.

Durant l’any passat, els Bombers van treballar en un total de 156 incendis en vehicles a l’aire lliure, una xifra que s’ha anat incrementat en els últims mesos. La comarca del Segrià és la que concentra un major nombre d’aquest tipus de serveis, amb 71 actuacions per incendis de turismes durant l’any passat. També ha anat a l’alça l’incendi de contenidors a les comarques de Ponent i del Pirineu. Com ja va publicar SEGRE, durant l’any passat els Bombers van portar a terme un total de 392 actuacions per aquest tipus d’incendis, més del 42 per cent entre els mesos de novembre i desembre.

tracking