SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Intenta robar un vehicle amb una nena de set anys dins a Guissona

El presumpte lladre va amenaçar amb una pistola simulada el propietari i pare de la menor mentre rentava el cotxe || L’home es va encarar a l’assaltant, que va fugir

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cervera.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cervera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’intent de robatori d’un vehicle amb una nena de 7 anys a l’interior que va tenir lloc divendres a la tarda a Guissona. Segons van confirmar fonts properes, l’assalt va tenir lloc mentre el propietari del vehicle i pare de la menor rentava el cotxe en una benzinera de la localitat i un individu el va abordar i amenaçar amb una pistola que, pel que sembla, era simulada. Tot indica que l’objectiu de l’assaltant era robar-li el cotxe, i no es va adonar que a l’interior es trobava la nena.

Les mateixes fonts van assenyalar que en aquell moment el propietari del vehicle es va enfrontar al presumpte lladre mentre la nena es va poder escapar del vehicle i refugiar-se en un centre comercial proper. Durant el forcejament, el lladre va aconseguir escapar-se a peu del lloc. Els agents han iniciat una investigació per prendre declaració a la víctima i poder recopilar una descripció de l’assaltant per poder procedir a localitzar-lo i detenir-lo. Fonts policials van assenyalar que l’arma utilitzada en l’assalt podria ser simulada, però la investigació està en una fase molt inicial i cal esperar a analitzar les proves recollides al lloc dels fets.

La víctima es va enfrontar a l’assaltant mentre la nena va poder sortir del cotxe i refugiar-se en una botiga

Fa una setmana, un individu va assaltar una parella armat amb una pistola a casa seua a la Granadella. Tot i que en principi la investigació continua oberta, es descartava que es tractés d’un robatori i s’apuntava a altres hipòtesis com un possible delicte d’odi. En aquest cas, l’assaltant va colpejar la parella tot just quan li van obrir la porta i va disparar enlaire amb la pistola que portava, encara que ningú no va resultar ferit. A finals de gener, i en un altre incident en el qual es van utilitzar armes de foc, un atracador va disparar a un camioner al veure’s sorprès quan robava en el camió a Vilanova de la Barca. Després va cometre suposadament altres robatoris a Alcoletge i Lleida fins que va ser arrestat.

tracking