SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Quinze pobles de Lleida es bolquen en el turisme de la floració

Al Baix Segre i les Garrigues, i esperen milers de visitants || Aitona estrena demà les rutes pels fruiters florits

La ruta de diumenge en camps de Torres de Segre.

La ruta de diumenge en camps de Torres de Segre.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de municipis del Baix Segre i les Garrigues es bolquen en la campanya turística de la floració dels arbres fruiters i esperen atreure centenars de visitants. Ajuntaments, cooperatives, entitats, veïns i pagesos col·laboren en les rutes i visites que s’organitzen per aquest any. A la comarca del Segrià, Aitona estrena demà la campanya de Fruiturisme i preveu rebre més de 20.000 turistes (vegeu SEGRE de divendres).

Per la seua part, municipis com la Granja d’Escarp, Soses i Seròs inicien les rutes pels arbres fruiters florits entre divendres i diumenge. A Soses, el club de futbol oferirà un menú de calçotada i entrepans als visitants, que visitaran el poblat ibèric de Gebut. A Seròs, hi haurà visites al monestir d’Avinganya i al jaciment del Bovalar. Així mateix, Montoliu de Lleida i Albatàrrec s’afegiran a les rutes a partir del 21 de març i els turistes coneixeran a la primera localitat el seu patrimoni hidràulic. Torres de Segre i Alcarràs també han programat activitats en els camps florits.

A més, el consell de les Garrigues proposa portar a terme visites als ametllers florits d’Arbeca, Castelldans, l’Albi, la Floresta i la Granadella. A Arbeca, la cooperativa, l’ajuntament i el consell ja van organitzar activitats al voltant de la floració i a Castelldans tindrà lloc diumenge un vermut entre ametllers.

tracking