SEGRE

GASTRONOMIA NOVETATS

Concurs per escollir un dolç típic de Balaguer que representarà la capital

La presentació de la nova iniciativa a Balaguer.

La presentació de la nova iniciativa a Balaguer.A.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer, l’Associació de Comerciants de Balaguer 2021 i l’Associació Gastrobar han organitzat el concurs Dolç de Balaguer en el marc de la Fira Q, que se celebra el 25 i 26 d’abril. Per sisè any consecutiu, es durà a terme el Concurs de Cuina de Fira Q Balaguer. De la Nostra Terra al Plat.

En aquesta edició, tanmateix, hi haurà un canvi significatiu, ja que s’escollirà un dolç típic de la capital, amb la voluntat que es converteixi en marca gastronòmica pròpia i que es vengui tant en comerços com als restaurants de la ciutat.

L’objectiu és triar un dolç que a tot arreu s’associï amb Balaguer. Aquest producte haurà de ser inèdit, casolà, elaborat amb productes de proximitat i que inclogui la mel com a ingredient. Tanmateix, els restauradors de la ciutat podran repensar-lo i adaptar-lo a la filosofia de cada establiment.

Una vegada s’hagi escollit el dolç guanyador, el consistori es farà càrrec del disseny i la producció del packaging, d’establir el preu i de fixar els punts de venda autoritzats. La voluntat és que tota la ciutat es faci seu aquest dolç representatiu i que serveixi per donar a conèixer la gastronomia i els productes típics del territori.

tracking