SEGRE

FIRES MOTOR

Agr'auto d'Agramunt aposta pels vehicles elèctrics i inclou patinets

Les autoritats, davant d’un punt de càrrega per a vehicles elèctrics.

Les autoritats, davant d’un punt de càrrega per a vehicles elèctrics.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dinovena edició d’Agr’auto, la fira del vehicle d’ocasió d’Agramunt, aposta per la mobilitat sostenible i ha habilitat un espai dedicat a una dotzena de cotxes elèctrics i híbrids, així com patinets elèctrics.

El certamen, que creix amb un expositor de manera que suma els sis concessionaris i tallers locals del municipi, posa a la venda uns 150 vehicles amb preus que oscil·len entre els 6.500 i els 48.000 euros en un espai expositiu de 3.500 metres quadrats, 800 més que a les passades edicions.

La inauguració va tenir lloc ahir al migdia i va anar a càrrec del president del consell comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, que va incidir en els reptes del sector de l’automoció per aconseguir “un planeta més sostenible”. Per la seua banda, l’edil de Fires, Tamara Lombardo, va fer referència “al nou espai de conscienciació i promoció d’una mobilitat més sostenible”, que es completa amb una ruta verda pel municipi amb cinc vehicles elèctrics i una taula redona.

Finalment, l’alcalde, Bernat Solé, va destacar “el valor afegit de la compra de proximitat i el contacte directe”. La jornada d’avui diumenge d’Agr’auto es completarà amb la ja tradicional trobada de motos organitzada per Motorrons.

tracking